David Pastor presenta ‘Film Sessions’ al Jamboree

El trompetista revisita temes de pel·lícules com ‘Somriures i llàgrimes’ o ‘Flashdance’ amb un quartet format per Francesc Capella, Tom Warburton i Anton Jarl

David Pastor ha presentat al Jamboree ‘Film Sessions’, disc on recrea temes de pel·lícules com ‘Flashdance’ o ‘Chinatown’. Més per com el va marcar la música d’aquestes cintes que pel fet cinematogràfic en si. El trompetista va gravar el disc al setembre amb el pianista David Capella, arranjador de la majoria de talls, el baixista Tom Warburton i el baterista Anton Jarl. La mateixa formació que ha fet doble passi a la sala de la Plaça Reial. ‘Film Sessions’ és una tornada als seus inicis discogràfics, de tall més clàssic. Una sonoritat diferent a la més avantguardista dels discos gravats amb el trio Nu-Roots.
‘Film Sessions’

La discogràfica Dot-Time Records va convidar David Pastor a gravar al Noord-Studio de Bremen, Alemanya. Un estudi del 1910, amb aspecte de teatre, on es va enregistrar amb públic i amb equips analògics, a l’antiga. So ‘vintage’ però material no necessàriament antic, perquè a ‘Film Sessions’ hi ha temes de films relativament recents com ‘Toy story’ o ‘Amélie’, al costat de temes de cintes antigues com ‘Somriures i llàgrimes’ o ‘Esmorzar a Tiffanys’. El trompetista ja té aparaulats concerts amb aquest format de cara a l’estiu. Músic tan polifacètic com sol·licitat, haurà de compaginar-los amb altres compromisos, com una gira amb Santiago Auserón o una imminent col·laboració simfònica a Tessalònica.

| https://beteve.cat/cultura/david-pastor-film-sessions-jamboree/

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s